Onze inzichten

We delen en bespreken graag onze kennis binnen het vakgebied. Goed voor onze collega’s, onze opdrachtgevers en voor onszelf. Zo voegen we waarde toe.

Hoe schrijf je een goed script?
Video is een krachtige marketing tool wanneer je dit op de juiste manier inzet. Maar hoe zorg je er nou voor dat je merkverhaal op de juiste manier wordt verteld? We delen graag onze tips voor het schrijven van een sterk script.
Waarom een animatie laten maken?
De play button is al jaren de meest onweerstaanbare call to action. Video en animatie zijn niet meer weg te denken uit het digitale landschap. We willen tenslotte allemaal ons verhaal vertellen om ons merk te versterken en betrokkenheid te creëren. Animatie is het ideale middel om dit te doen.
Bedrijfsvideo als investering
Video is altijd al het meest efficiënte gereedschap geweest om je merkverhaal te vertellen. Investeer in video en vergroot je naamsbekendheid, online vindbaarheid en je conversie. We leggen je graag uit hoe je video voor je kan laten werken binnen jullie organisatie.
Het belang van goede contentstrategie
Je hebt weinig aan sterke (visuele) content wanneer dit niet op de juiste manier wordt ingezet. Verhoog je conversie met een doordacht plan en zorg ervoor dat je de informatiebehoeften van je relaties kan vervullen op de plekken waar ze het nodig hebben.

kennismaken of delen?