Video
laten testen


Verbeter de effectiviteit met de juiste inzichten

Om zeker te weten dat je videocontent genoeg impact maakt doe je er goed aan om dit te testen vóór het uitgeven van je media-budget. Is je boodschap duidelijk genoeg? Wordt je merk goed geladen? Welke elementen leiden af en op welke scenes ligt de nadruk? Met deze data-gedreven informatie kan je de gemaakte content optimaliseren voor meer impact. Of het nou om animaties, Bedrijfsvideo's, vlogs, explainer video's, testimonials, (online) commercials of onboarding video's gaat, met het testen van je video of animatie ben je zeker van je zaak. Het is ook raadzaam om tijdens de pre-productie fase een moving storyboard te laten ontwikkelen om de nodige inzichten te genereren. Wil je echter nog meer zekerheid, dan is het laten testen van je video ideaal.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Heb je bij TILT een video of animatie laten ontwikkelen, dan bieden we je de optie aan om deze te laten testen bij een van onze partners. Heb je ergens anders of zelf je content laten ontwikkelen, dan hebben we aanvullende informatie nodig om de gemaakte content optimaal te kunnen testen.
  • Wanneer we denken dat het een meerwaarde heeft bieden we de optie aan meerdere versies te ontwikkelen om de effectiviteit van de test te vergroten.
  • De videocontent wordt gepresenteerd aan een grote groep mensen die tot jouw doelgroep behoren. De respondenten ontvangen daarnaast een vragenlijst die gericht is op jouw content en doelstellingen.
  • Naast een bondig en compleet rapport krijg je via additioneel video materiaal de mogelijkheid om de aandachtsspanne van je publiek per seconde te bekijken.
  • De resultaten zijn meestal binnen enkele dagen binnen. Hierna weet je of de content voldoet aan de wensen en waar er eventueel geoptimaliseerd kan worden.

Neem contact met ons op om de testmogelijkheden voor je content te bespreken. We helpen je graag met het realiseren van de gewenste doelstellingen!

kennismaken of delen?