animatie
laten maken?


Vertel ons je verhaal en wij zorgen voor impact!

TILT Amsterdam maakt al meer dan 10 jaar prachtige maatwerk animaties van een hoge kwaliteitsstandaard voor de beste merken. Ons team bestaat uit prijswinnende motion designers en illustrators, en dat zie je terug in het eindresultaat. Bekijk hieronder onze animatie showreel, een aantal referenties, onze werkwijze of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties

Het kan nogal overweldigend zijn om een vorm en stijl te kiezen die de inhoud complementeert maar we helpen je graag om een keuze te maken die perfect aansluit bij jouw organisatie en budget. Hieronder vind je ter referentie een aantal projecten waar we trots op zijn.

3D animatie voor Jonckers / Wordsonline:


2D animatie voor Booking.com:


2D animatie met characters voor TCS:


Isometrische animatie voor Robinhood:


Motion graphics voor Facebook:


Product animatie voor Glenlivet / Jameson / Havana Club:


Animatie gecombineerd met video voor Exact / Max Verstappen:


Werkwijze

Ons simpele driestappenplan

1. Vertel ons je (merk)verhaal..

..en we maken daar samen een goed werkend script van. We houden hierbij altijd rekening met je doelstellingen en je publiek en werken volgens beproefde methodes. Storytelling zoals het hoort!

2. We sturen een voorstel..

..op basis van goed onderzoek. Dit voorstel bevat verschillende opties en referenties voor de stijl, kwaliteit en lengte van de animatie. Na een doordachte keuze gaan we aan de slag met een moving storyboard.

3. We starten de productie..

..en houden je op de hoogte van elke stap met genoeg ruimte voor feedback en aanpassingen. Ook begeleiden we je graag bij de implementatie van de gerealiseerde content zodat je weet wat je kan verwachten.

Meer informatie


Ben je op zoek naar meer inspiratie, tips of informatie over animatie? Lees dan onze blog over de voordelen van animatie, bekijk onze recente projecten of neem contact op om de beste opties voor jouw organisatie te bespreken.