Complexiteit vertalen naar eenvoud

Jonckers / Wordsonline

Doelstelling

Jonckers is een professioneel vertaalbureau dat gebruikmaakt van WordsOnline AI-technologie om hun klanten in staat te stellen sneller en kosteneffeciënt wereldwijd te publiceren. Elk uur dat een product niet live op je website staat, is verloren omzet en winst. En elke slecht vertaalde beschrijving kan leiden tot meer verloren verkoop en ongewenste retourzendingen. Daarnaast is elk proces dat niet is geautomatiseerd, een extra kostenpost. Om een wereldwijd publiek aan te kunnen spreken, moet je deze uitdagingen dus ook in meerdere talen aangaan. De service van Wordsonline is gebouwd met online retail en e-commerce schaalbaarheid in gedachten. WordsOnline levert een voortdurende stroom van vertaalde productbeschrijvingen, in alle talen en volumes, met een snelle doorlooptijd en van een hoge kwaliteit.

Het is voor alle groeiende e-commercebedrijven dus van cruciaal belang om te begrijpen hoe een vertaling je succes kan beïnvloeden. Om deze boodschap aan de man te brengen en Wordsonline te ondersteunen in hun groeiplannen hielpen we het bedrijf met een merkidentiteit, een ontwerptaal en meerdere 3D animaties. In deze films wordt duidelijk hoe e-commerce bedrijven geholpen kunnen worden bij de lokalisatie van hun diensten of producten.

Een motion toolkit, de gereedschapskist voor groei

Wanneer een merk groeit en zich verder ontwikkelt, neemt de vraag naar content ook toe. Daarom werden er ook templates ontwikkeld die het mogelijk maakten om gemakkelijk en snel verschillende types content te ontwikkelen. Denk aan geanimeerde logo's, lower thirds, transities en intro's. Deze motion toolkit vol templates werd gepresenteerd in combinatie met een handige gebruiksaanwijzing zodat de klant en/of haar onderaannemers altijd in staat zijn om zelf goede content te maken. Zo blijft professionaliteit, consistentie en het laden van het merk te allen tijde gewaarborgd.

kennismaken of delen?