Video laten ondertitelen?


Maak je video's begrijpelijk voor iedereen

Om er zeker van te zijn dat je video's altijd en overal bekeken kunnen worden kan je je video's het beste laten ondertitelen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat veel kijkers de ondertitels aanzetten terwijl ze je video met geluid bekijken. Op die manier is de boodschap namelijk nog duidelijker. Een combinatie van ondertitels en gesproken tekst zorgt dus voor meer impact. Zo bied je meerwaarde voor je doelgroep en vergroot je het bereik van je content.
Wij kunnen je video of animatie snel voorzien van ondertitels. Ook bieden wij de mogelijkheid om eventuele noodzakelijke vertalingen mee te nemen in dit proces. Wij werken hiervoor samen met meerdere bureau's die gespecialiseerd zijn in vertaling én lokalisatie.

Hoe werkt het?

Het enige wat we nodig hebben is het originele videobestand. De oplevering gebeurt in overleg. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een video waar de ondertitels zijn geïmplementeerd, een transparant videobestand met ondertitels of een .srt bestand. We hanteren gangbare fonts voor de stijl of gebruiken in overleg specifieke fonts en formaten die aansluiten bij je merk of dienst.

Wat kost het? 

Ondertitels laten maken kan bij TILT al vanaf € 0,20 per woord. Maatwerk is mogelijk bij een grote hoeveelheid video's en vertalingen gaan op basis van een offerte. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

kennismaken of delen?